Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Vidimo se

"Dinamovo" ide dalje: Povezivanje kluba i navijača nastavlja se na Trešnjevci

U nedjelju, 10. studenoga u zagrebačkom kvartu Trešnjevka održat će se drugi u nizu evenata u sklopu projekta "Dinamovo", kojem je cilj povezivanje GNK Dinamo s lokalnim zajednicama kroz direktan angažman u zagrebačkim kvartovima kako bi sinergija kluba, radne zajednice i navijača GNK Dinamo dosegnula nikad višu razinu.

Projekt "Dinamovo" započeo je s prvim eventom održanim u Dubravi u svibnju ove godine, a akcija ide dalje i sastojat će se od niza evenata širom zagrebačkih kvartova u kojima će biti organizirane brojne raznolike aktivnosti. U svemu svakako prednjače nogometni turniri koji se organiziraju u dvije kategorije - školski turniri za mlađe uzrasne kategorije, te turniri za punoljetne dinamovce i dinamovke. Najuspješnije momčadi na spomenutim turnirima bit će nagrađene. 

Prijave za sudjelovanje na turniru za odrasle šalju se na email adresu [email protected]. Kotizacija po ekipi iznosi 150 eura. Za potpunu prijavu potrebno je poslati imena i prezimena svih članova ekipe, te kontakt broj kapetana ekipe. Na turniru može sudjelovati do 12 momčadi, a svaka momčad mora se sastojati od minimalno osam, a maksimalno deset igrača. Škole se bore za nagradni fond od ukupno 5000 eura, koji je namijenjen za nabavu sportske opreme. Nagradni fond na turniru za odrasle navijače iznosi također 5000 eura.

BOGAT SADRŽAJ ZA NAVIJAČE 

Uz natjecateljski duh, prisutne će biti i raznorazne atrakcije, od bogate ugostiteljske ponude, preko igraonica i radionica za djecu i odrasle u obliku kvizova, raznih nagradnih igara i lova na blago, sve do mini nogometnih poligona i natjecanja koja će biti organizirane tijekom pauza od odigravanja nogometnih utakmica na organiziranim turnirima. Na „Dinamovom“ pridružit će nam se i sportski kolektiv Dinamo te će nam Futsal Dinamo, OK Dinamo, KK Dinamo, ŽNK Dinamo i Sportska škola Dinamo kroz zanimljive radionice i mini-igre prezentirati svoje sportove.

Drugi event će se, dakle, održati u nedjelju 10. studenog na Trešnjevci na prostoru Osnovne škole Augusta Šenoe, na adresi Selska 95 i Igrališta Selska. Ovim putem vas sve pozivamo da nam se pridružite i da zajedno napravimo još jedan veliki korak i produbimo našu zajedničku povezanost.  

TURNIRI, DRUŽENJE S IGRAČIMA, KONCERT

Uz bogat zabavni sadržaj koji vas čeka u obliku raznolikih poligona, igraonica i kvizova znanja, a tijekom dana posebno će vas razveseliti dolazak nekolicine igrača prve momčadi Dinama, koji će se neko vrijeme zadržati na eventu, podružiti se s najvjernijim navijačima i spremno pozirati za fotografije. 

HUMANITARNI KARAKTER

Povodom serije evenata „Dinamovo“, izrađena je i velika količina prigodnih majica s obilježjima kvartova u koje „Dinamovo“ dolazi, a dio prihoda od prodaje majica i drugih aktivnosti na eventu uplaćivat će se Zakladi „Nema predaje“, koja će ta sredstva kasnije, uz novac od kotizacije za turnir za odrasle, donirati jednoj od udruga ili organizacija koje djeluju na području Trešnjevke.

Dan ćemo zaključiti druženjem uz glazbu, odnosno koncertima glazbenih skupina "Aerodrom" i "Šank". 

Dođite na Trešnjevku, povedite obitelj i najbližnje, okušajte se na nogometnim turnirima i u našim mini-igrama i osvojite vrijedne nagrade! 

Sve informacije o projektu "Dinamovo", školskim turnirima, nagradama i ostalim sadržajima pročitajte OVDJE

 

Kopirano!