Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Vidimo se u Dubravi

Dubrava spremna za prvi event "Dinamovo"

U nedjelju, 19. svibnja u zagrebačkom kvartu Dubrava održat će se prvi od mnogobrojnih evenata u skolopu projekta "Dinamovo", kojem je cilj povezivanje GNK Dinamo s lokalnim zajednicama kroz direktan angažman u zagrebačkim kvartovima kako bi sinergija kluba, radne zajednice i navijača GNK Dinamo dosegnula nikad višu razinu.

Projekt "Dinamovo" sastojat će se od niza evenata širom zagrebačkih kvartova u kojima će biti organizirane brojne raznolike aktivnosti. U svemu svakako prednjače nogometni turniri koji će biti organizirani u dvije kategorije - školski turniri za mlađe uzrasne kategorije, te turniri za punoljetne članove kluba. Najuspješnije momčadi na spomenutim turnirima bit će nagrađene. 

BOGAT SADRŽAJ ZA NAVIJAČE 

Uz natjecateljski duh, prisutne će biti i raznorazne atrakcije, od bogate ugostiteljske ponude, preko igraonica i radionica za djecu i odrasle u obliku kvizova, raznih nagradnih igara i lova na blago, sve do mini nogometnih poligona i natjecanja koja će biti organizirane tijekom pauza od odigravanja nogometnih utakmica na organiziranim turnirima. 

Prvi event će se, dakle, održati u nedjelju 19. svibnja u Dubravi na prostoru Osnovne škole Vjenceslava Novaka na adresi Vile Velebita 15a, a ovim putem vas sve pozivamo da nam se pridružite i da zajedno napravimo još jedan veliki korak i produbimo našu zajedničku povezanost.  

TURNIRI, DRUŽENJE S IGRAČIMA, KONCERT

Event počinje u 09:00 sati, dok će prve utakmice na nogometnom turniru za odrasle članove i školskom turniru za mlađe uzraste početi u 09:30 sati. 

Uz bogat zabavni sadržaj koji vas čeka u obliku raznolikih poligona, igraonica i kvizova znanja, u 13 sati posebno će vas razveseliti dolazak nekolicine igrača prve momčadi Dinama, koji će se neko vrijeme zadržati na eventu, podružiti se s najvjernijim navijačima i spremno pozirati za fotografije. 

Dan ćemo zaključiti druženjem uz glazbu, odnosno koncertom glazbene skupine "Kojoti & Gatuzo". 
Dođite u Dubravu, povedite obitelj i najbližnje, okušajte se na nogometnim turnirima i u našim mini-igrama i osvojite vrijedne nagrade! 

Sve informacije o projektu "Dinamovo" pročitajte OVDJE. 

Kopirano!