Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Glavni trener Dinama

Hvala navijačima na pozitivnoj atmosferi

Nakon susreta i proslave naslova prvaka glavni trener Dinama Nenad Bjelica i kapetan prve momčadi Arijan Ademi održali su press konferenciju. 

- Odigrali smo solidnu utakmicu, zabili tri gola, svakako pozitivno nakon zadnjih rezultata i pred utakmicu koju imamo u srijedu u finalu Kupa. Momčad je pokazala jako dobru dispoziciju u radu, htjeli su ispunjavati sve što smo zacrtali, ali imamo još mnogo rada do toga. Htio bi čestitati momčadi i svim ljudima koji su uložili puno truda, svojim prethodnicima Cvitanoviću i Jurčeviću, to je njihova titula. Čestitam svima - izgovorio je trener Bjelica. 

U kakvom je stanju Stojanović? - Dobio je udarac u koljeno, vidjet ćemo nakon pregleda i nadamo se da će biti na raspolaganju za finale Kupa. 

Kakav je osjećaj u ulozi trenera Dinama? - Lijepo sam se osjećao, atmosfera je bila dobra i jako se dobro osjećam u Dinamu. Lijepo su me primili u klubu i sretan sam što se toliko ljudi okupilo. Pljesak ljudi? Drago mi je, ali najvažnije da naši navijači i publika podržavaju Dinamo. To mi je veliki stimulans za dalje. Nisam primijetio lošu atmosferu po dolasku u Dinamo, naprotiv ovdje je ugodna i pozitivna atmosfera, i želimo ostvariti veliki uspjeh u budućnosti.

Kapetan Arijan Ademi nadodao je: - Drago mi je da smo vratili titulu na Maksimir, napravit ćemo sve da i Kup vratimo. Bila je ovo turbulentna sezona ali zasluženo smo osvojili naslov. Naravno, vjerovao sam da ću osvojiti titulu nakon povratka sa suspenzije. Obećao sam na prvom treningu u Maksimiru da ćemo osvojiti. Zahvalio bi se navijačima koji su došli u ovakvom broju i da su nam dali podršku. S njima bolje i lakše igramo. 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...