Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Završetak sezone:

Jubilarna Plava noć u Orahovici

Uoči završetka prvog dijela sezone, u Orahovici je održana deseta jubilarna Plava noć.

Ovogodišnja je Plava noć po mnogočemu bila posebna i svima će ostati u lijepom sjećanju. Bilo je tu svega: odlične svirke za koju su se pobrinuli Najbolji hrvatski tamburaši i Intro band, bogate tombole, licitacije dresova, rođendanske torte, zabave uz ples i pjesmu sa suzama radosnicama u očima. Što reći za Najbolje hrvatske tamburaše i atmosferu? Bilo je sjajno!

Pobjeda protiv Hajduka na Poljudu bila je savršen početak zabave koja je i ovoga puta bila humanitarnog karaktera. Prihod sa zabave, namirnice u iznosu od 2.000 kuna, doniran je obitelji Brekalo iz Duge Međe u kojoj je, nakon nesretne smrti oca, ostala samohrana majka s petero djece.

Noć je nastavljena prodajom tombola, a prisutni su kupili svih 500 tombola, što je apsolutni rekord svih dosadašnjih Plavih noći. Podijeljeno je više od 200 vrijednih nagrada, a potom su izlicitirani originalni Dinamovi dresovi. Za dres kapetana Domagoja Antolića, dres reprezentativca Josipa Pivarića i loptu s potpisima svih igrača prikupljeno je više od dvije tisuće kuna.

Srca svih okupljenih bila su puna na ovoj jubilarnoj proslavi: - Kada vidim sjaj u očima mladih i starih koji svi zajedno u glas pjevaju naše pjesme, to je neprocijenjivo. Svaka pjesma nosi poruku, a među ovim divnim ljudima u Orahovici teško je bilo odabrati samo jednu pjesmu, samo jednu poruku. Volite Dinamo, ali iznad svega volite Hrvatsku - rekao je pri kraju nastupa pjevač poznatog sastava Stanko Šarić, oprostivši se simboličnim stihovima: - Nije sretan 'ko puno ima, sretan je onaj kom malo treba, ne da se sreća zlatom kupiti.

Večer je završila rezanjem rođendanske torte povodom deset Plavih noći, koju su uz slavljenički šampanjac rezali članovi Predsjedništva i osnivači Udruge navijača Dinama iz Orahovice.

Plava se noć u Orahovici još jednom pokazala kao istinska Dinamova noć na koju svi navijači hrvatskog prvaka mogu biti ponosni.

GNK Dinamo čestita svim povjerenicima i članovima na uspješnoj i prekrasnoj Plavoj noći u Orahovici!

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...