Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Osobe s invaliditetom

GNK Dinamo Zagreb

Za navijače osobe s invaliditetom postoje dvije vrste ulaznica za utakmice GNK Dinamo na stadionu Maksimir.

1. Ulaznice za osobe u invalidskim kolicima

- besplatne ulaznice za podest za osobe u invalidskim kolicima ispod tribine zapad

2. Ulaznice za navijače s ostalim oblicima invaliditeta (tjelesna oštećenja, slijepi i slabovidni navijači, gluhi i nagluhi navijači, navijači s intelektualnim poteškoćama)

- potrebno je kontaktirati klub ukoliko postoji interes za dolazak na utakmicu

- GNK Dinamo nije obvezan omogućiti besplatne ulaznice, ali je u mogućnosti sukladno okolnostima, vrsti utakmice, kapacitetu tribine omogućiti dolazak navijačima s invaliditetom


PODEST ZA NAVIJAČE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Jednokratne ulaznice za osobe s invaliditetom koje za kretanje koriste invalidska kolica su besplatne. Jedna ulaznica vrijedi za osobu u invalidskim kolicima i osobu koja je u pratnji.

Podest za osobe u invalidskim kolicima nije namijenjen osobama s invaliditetom koje nisu u invalidskim kolicima, kao niti osobama koje zbog određene ozljede (gips, longeta) za kretanje koriste ortopedska pomagala (štake...).

GNK Dinamo klub može predložiti da osoba u invalidskim kolicima iz sigurnosnih razloga ima pratnju, međutim to nije obavezno. Za osobe u pratnji na podestu su osigurane klupe za sjedenje.

Osobe u invalidskim kolicima jednokratne ulaznice mogu preuzimati na porti GNK Dinamo, ispod zapadne tribine, obično na dan utakmice.

ULAZNICE ZA UEFA NATJECANJA

Za vrijeme UEFA utakmica, kvalifikacije i utakmice grupne faze, klub može zbog povećanog interesa napraviti obavijest za navijače osobe s invaliditetom koje koriste invalidska kolica te prema maksimalnom kapacitetu ograničiti broj prijavljenih navijača na 50, koliko i je sam kapacitet podesta. Prijave se uzimaju na razmatranje i odobrenje prema redoslijedu prijave.

Kapacitet podesta za osobe u invalidskim kolicima: 50

Postoji mogućnost da prije svake UEFA utakmice (kvalifikacije i grupna faza), GNK Dinamo putem web stranice obavijesti navijače osobe s invaliditetom o postupku prijave za veće utakmice. Ukoliko nema obavijesti moguće je poslati upit e-mailom ili kontaktirati klub na broj telefona 01/2386-111.

Također, za UEFA utakmice kod prve prijave za utakmicu potrebno je prilikom prijave priložiti presliku/scan potvrde o invaliditetu, kao i presliku/scan važećeg osobnog dokumenta.

Za sve ostale upite molimo da kontaktirate klub, Odjel ulaznica ili Časnika za navijače osobe s invaliditetom.

Molimo da se prije UEFA utakmica GNK Dinamo na stadionu javite tjedan dana prije odigravanja utakmice s upitom o ulaznicama na e-mail [email protected] kako biste na vrijeme dobili sve potrebne podatke.

Prijave obično traju tjedan dana ili 10 dana unaprijed (pratiti web stranicu i obavijesti), a na dan utakmice nije moguće odobriti zahtjev za ulaznicu.


HRVATSKA REPREZENTACIJA NA STADIONU MAKSIMIR

Za informacije o ulaznicama za osobe s invaliditetom za utakmice hrvatske reprezentacije na Maksimiru potrebno je kontaktirati Hrvatski nogometni savez.